Rezervuari Plastike Ujë

TE GJITHA LLOJEVE I GJENI VETEM TEK KARMOD.

PRODUKTE CILESORE DHE EKOLOGJIKE

Serbatore te dimesioneve te medha

Shoqëria "Karmod" - Istanbul eshtë degë e Shoqëria (Istanbul Turkey) - lider ndërkombëtar prej 30 vjetësh në sektorin e produkteve termoplastikë që eksporton prodhimet e saj në 84 vende në të pesë kontinentet.

Karmod Albania, po ju ofron serbatoret e dimensioneve te medha “Karmod”, te cilet jane prodhuar ekskluzivisht per tu vendosur mbi toke dhe nentoke, ato jane krijuar per te permbushur kerkesat e mbledhjes dhe ruajtjes se ujit dhe kimikateve te tilla si:

Rezervuari Polietileni (horizontal)

Rezervuari Polietileni (vertikale)

Tanke Poliestër

Viç Kasolle

001

002

003

004

Per cdo kerkese tuajen mund te kontaktoni me distributorin ekskluziv ne Turqi

info@karmodplastik.com

Karmod ” ju ofron produket e saj Ekologjike për përdorim familjar, bujqësor dhe industrial. Prodhimet e saj janë të lehta dhe të forta, kanë forma dhe ngjyra të ndryshme.

Ruatja e ujit per perdorimin e popullates

Magazinimi i ujit per perdorim industrial

Krijimi i rezervave per sistemet e mbrojtjes nga zjarri

Mbledhja e ujit te shiut

Sherbimi ne rezervuaret e ujit dhe sistemeve te trajtimit te ujerave te zeza.

SERBATORET (për depozitimin e Ujit, qumeshtit, verës dhe vajit,etj) Janë prodhime cilësore të polietilenit (I njëjtë me shishet plastike të ujit), nuk dëmtohet nga rrezet Ultra Violet, ka një përparësi absolute në mbrojtjen e shëndetit tuaj në krahasim me të gjithë serbatoret e tjere, SERBATORET AQUARIUS janë të dimensioneve dhe madhësive të ndryshme: nga 100 litra - 50 000 litra.

Këto produkte janë ligjërisht të çertifikuara për ujë të pijshëm dhe nuk lejojnë në 100% formimin e algave. Serbatoret kanë ngjyrën tipike boje qielli. Ato i rezistojnë të ftohtit deri në temperaturën - 60 gradë dhe të nxehtit deri në temperaturën + 80 gradë.

Materiali qe perdoret eshte i çertifikuar. Ka karakteristikat me te mira per perdorim ushqimor, rezistent ndaj agjenteve kimik, organik dhe joorgarnik. Seria Karmod eshte e perbere nga serbatore monolite prej polietileni te projektuar e dimensionuar me ndihmen e analizave F.E.M per te garantuar rezistencen e kerkuar ndaj presionit hidraulik te brendshem, po ashtu edhe atij statik te terrenit.

SERBATORET KARMOD - jane ekskluzivisht per tu vendosur nentoke, ato jane krijuar per te permbushur kerkesat e mbledhjes dhe ruajtjes se ujit karburanteve dhe kimikateve te ndryshme.

"Karmod" eshte serbatori i pershtatshem, kapaciteti i te cilit varjon nga 10.000 deri ne 50.000 litra

Polietilieni linear eshte lenda e pare qe ka karakteristikat me te mira per perdorim ushqimor, rezistent ndaj kimikateve organike dhe joorganike.

"Karmod" eshte e perbere nga serbatore polietileni monolite te dizenjuar dhe te dimensionuara me ndihmen e analizes F.E.M

Karmod, pervec linjes se depozitave te ujit , ka edhe linjen vazove te vazove te luleve. Ato kane një gamë të larmishme formash dhe ngjyrash të ndryshme. realizohen me teknologjine Rotazionale, Iniezione dhe në esplorando. Ato janë produkte të lehta plastike dhe qeramike gjithashtu ato me kalimin e kohes nuk ju ndryshon ngjyra dhe forma nga ndryshimet atmosferike si dielli dhe shiu. Koleksioni i vazove përbëhet nga një gamë e gjerë vazosh plot fantazi e bukuri magjike, për arredimin e jashtëm dhe të brendshëm të ambjenteve të banimit, të bar-restoranteve, të hoteleve dhe rezidencave të ndryshme turistike.

Një seri vazosh rezervuari janë me ndriçim të brendshëm dhe një seri tjetër ka sistem vet-ujitje. Shpalosin një dizenjim elegant, ngjyra dekorative të zgjedhura sipas finesës të shijes italiane.

Per cdo kerkese tuajen mund te kontaktoni me distributorin ekskluziv ne Turqi

Get Offer Now
There are currently no items in your cart.